Publicat pe Lasă un comentariu

Cursuri echitatie Bucuresti

Cautati cursuri de echitatie in Bucuresti sau imediata vecinatate? Va ajutam noi.

Din statistici vedem ca din in ce mai multa lume practica acest frumos sport. Centrele de echitatie ofera servicii variate, de la lectii de acomodare pana la gazduirea si ingrijirea calului in manej.
Vom incepe o serie de articole in care vom prezenta centrele care ofera cursuri de echitatie in Bucuresti sau imediata vecinatate. In aceasta serie va vom prezenta cateva centre de echitatie de renume, antrenorul aferent acestora si gama de servicii oferite. Aceste articole vor fi un ghid care sa ve ajute in alegerea centrului potrivit pentru dumneavoastra sau copiii dumneavoastra.

Primul club de echitatie prezentat este Ecviva. Acesta este situat in comuna Dascalu, la cca 25 minute distanta de mers cu masina de Piata Presei Libere. Un link cu locatia clubului gasiti aici. Clubul Ecviva detine un spatiu suficient de mare pentru practica avand manej atat la interior cat si la exterior.

Avantajele clubului Ecviva

  • Aproape de Bucuresti
  • Manej interior si manej exterior
  • Pensiune pentru cai
  • Antrenor cu palmares
  • Scoala de echitatie – singura scoala de echitatie unde protectia este la standarde inalte (elevii poarta veste cu airbag)

Clubul este situat in comuna Dascalu, la cca 25 minute distanta de mers cu masina de Piata Presei Libere.
Acesta detine un spatiu suficient de mare pentru practica avand manej atat la interior cat si la exterior. Un link cu locatia clubului gasiti aici.

curs echitatie bucuresti manej exterior
curs echitatie bucuresti manej interior

Clubul mai detine si o pensiune pentru cai, curata si aerisita. Aici sunt tinuti atat caii clubului cat si caii proprietarilor care doresc sa ii tina la club, ingrijiti in siguranta.

manej cai ecviva

Clubul este condus de catre Anna Roseel, o antrenoare cu un palmares remarcabil. Anna continua sa practice si sa mearga la competitii atat individual cat si impreuna cu elevii sai.
Scoala de echitatie pe care o conduce este renumita atat pentru rezultatele obtinute la concursuri cat si pentru siguranta.

scoala ecviva

In ceea ce priveste siguranta, Anna Roseel are grija ca fiecare elev sa poarte o vesta cu airbag la antrenament. Vestele cu airbag pentru echitatie sunt fabricate in Japonia inca din anul 2000. Acestea sunt folosite de zeci de mii de practicanti ai echitatiei din lumea intreaga. Mai multe despre aceste veste si despre cat de mult protejeaza un calaret, aflati aici.

veste echitatie cu airbag
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.